Hobi Keçe Kesim ve Tasarım
Hobi Keçe Kesim Nedir Uygulamaları Nelerdir?
Hobi keçeler, dokusuz örgüsüz kumaşlardır. Yün ve sentetik olarak üretilebilir ve kullanım yerine göre filementi, boyası, kalınlığı ve gramajı değişmektedir. Antibakteriyel özelliği, su tutmaması, kolay kesilebilmesi, dikilebilme opsiyonu, bir çok aplikasyonda özel kullanıma yer bulması, kişiye özel üretilebilmesi ve çok farklı renk seçenekleri ile Keçe Kesim dekorasyonda ve seri imalatta gün geçtikçe artan bir kullanıma sahiptir.
Biz Endüstriyel Kesim olarak Hobi Keçe Kesim malzemesini ürüne özel kesiyor, montaj yapıyor, bazen de farklı kombinlerde müşteri isteğine ve kalıp şekline göre dikiyoruz. Burada önemli olan kalıpta üretildiği için malzemeler kişiye ve müşteriye özeldir. Her müşterinin kendine has adetleri ve kullanımları olduğu için adet miktarına göre özel hobi keçe kalıpları yapmamız gerekmektedir. Bu durumda adet sayısı fazla da olsa eksik de olsa bizim yapacağımız kesim kalıplarının adetine göre imalat yapıyoruz ve her kesilen hobi keçe malzemesi standart, aynı renk, aynı kalınlıktadır ve bu da ürünün kalitesini arttırır. Hobi Keçe Kesim Nedir Uygulamaları Nelerdir?
Hobi Keçe Kesim Uygulama Alanları
- Mobilya Altı Destek Hobi Keçe Kesim
- Düğün Davettiyelerinde kullanılan Keçeler
- Keçe Kolye ve tokalar
- Renkli Keçe dekorasyonları
- Bahçe işlerinde kullanılan malzemeler
- Hobi Keçe Kesim figürler
- Hobi Keçe Kesim cüzdanlar
- Keçe Yelekler
- Hobi Keçe anahtarlıklar
- Giyim kıyafet kombinasyonları
- Hediyelikler
- Magnet altlığı için keçe
Uygulanan Malzemeler
- Polyester Keçe
- Polipropilen Nonwoven
- Yün Keçesi
- Özel Boyama Keçesi
Daha çok seçilen gramajları 100-400 gr/m2 ‘dir. Hem incesi hem de istenilen ebatlarda arkası bantlı olarak kesilmesi, seçilen ürün için de etkilidir. Kullanıcının tasarımına ve hayal gücüne göre değişen malzeme seçenekleri ile çok uygun, ulaşılabilir ve kolay işlenen hobi keçe kesim malzemesi belirttiğimiz uygulama alanlarında ve çok daha fazlasında kullanılabilmektedir. Gün geçtikçe hem yaz hem de kış aylarında tasarımcının yeteneğine bağlı olarak her sektörde tamamlayıcı malzeme olarak kullanılabilmektedir.